Work with us - Valia Grigoriou
210 72 10 000

Work with us

Εδώ δεν “κάνουμε δίαιτα”…

Η διατροφολογία δεν έχει ως αντικείμενο αποκλειστικά την απώλεια βάρους, αλλά την συνολική βελτίωση της ζωής μας και την προώθηση της ευεξίας, μέσα από την δημιουργία υγιεινών διατροφικών συνηθειών.

One on One

Κάποιοι από εμάς απλά θέλουν κάποιον να τους επιτηρεί, ενώ κάποιοι άλλοι χρειάζονται απλά ενθάρρυνση και ψυχολογική υποστήριξη. Όπως και να έχει, η προσωπική σχέση μεταξύ του διατροφολόγου και του ασθενή είναι βασικό στοιχείο του nutrition coaching και μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα επιτυχίας στην πορεία προς την ευεξία. Είναι σημαντικό ο nutrition coach να γνωρίζει ΕΣΑΣ προσωπικά και εις βάθος, να μάθει τις συνήθειες σας, την άποψή σας για το φαγητό και τον τρόπο ζωής σας. Με αμοιβαία εμπιστοσύνη και προσήλωση μπορείτε να αλλάξετε κι εσείς τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Contact

SMILE

MEDITATE

EAT HEALTHY

AND TRAIN

Nutrition Coaching

Επί της ουσίας η “Διατροφική Προπονητική” είναι ένας εύσχημος και πιο σύντομος τρόπος για να ορίσω την προσωπική μου θεώρηση πάνω στη διατροφή.
Πιο συγκεκριμένα, το να τρώει κάποιος σωστά στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου διατροφικού πλάνου με συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο και συγκεκριμένους στόχους είναι μόνο το 50% της προσπάθειας και του τελικού στόχου.
Το υπολειπόμενο 50% είναι η καλλιέργεια “υγιεινών συνηθειών” όπως μου αρέσει να τις αποκαλώ, στο πλαίσιο της καθημερινότητάς μας και της διατροφής μας. Πιστεύω ότι το δεύτερο μισό της προσπάθειας είναι και το πιο σημαντικό, καθώς αποτελεί τη βάση για την διατήρηση των επιθυμητών αποτελεσμάτων σε βάθος χρόνου και τη βελτίωση της υγείας μας. Σε αυτό τον αγώνα για καλύτερη ποιότητα ζωής και διατροφικής ισορροπίας, εγώ είμαι παράλληλα ο προπονητής (coach, εξου και nutritional coaching) και συνοδοιπόρος σας. Στόχος μας είναι να φτάσουμε σε ένα επίπεδο όπου θα έχετε κατακτήσει τον έλεγχο και την κατανόηση των διατροφικών σας συνηθειών, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε μόνοι σας, σχεδόν υποσυνείδητα, τη διατροφική σας συμπεριφορά.
Να “ξαναμάθουμε” μαζί να τρώμε καλύτερα για μία καλύτερη ζωή.

Clinical Nutrition

Η κλινική διατροφή ασχολείται κυρίως με την αξιολόγησης της διατροφικής κατάστασης ατόμων που πάσχουν από ασθένειες που σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με την δίαιτα τους, με τελικό στόχο τη βελτίωση της υγείας τους ή και τη θεραπεία τους. Στα πλαίσια της κλινικής διατροφής και διαιτολογίας περιλαμβάνεται ο καθορισμός συγκεκριμένων στόχων, η δημιουργία μιας εξειδικευμένης διατροφής αλλά και η διατροφική εκπαίδευση του ασθενούς ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται το πρόβλημά του.

 

 

Fitness Coaching

Η Αθλητική Διατροφή άπτεται των πολύ ιδιαίτερων και συγκεκριμένων απαιτήσεων και αναγκών που προκύπτουν από την επαγγελματική ή ερασιτεχνική ενασχόληση με κάποιο συγκεκριμένο άθλημα. Εν προκειμένω, οι διατροφικές ανάγκες ενός αθλητή όντας δραστικά διαφορετικές από αυτές του μέσου ανθρώπου, ακόμα και κάποιου αθλούμενου, προδιαγράφουν ένα εντελώς προσωποποιημένο πρόγραμμα διατροφής με σαφώς πιο αυστηρά κριτήρια και παραμέτρους.
Ειδικά σε περιπτώσεις προετοιμασίας για αγωνιστική περίοδο ή κάποιο αθλητικό event η παραμετροποίηση και προσωποποίηση του διατροφικού προγράμματος ενός αθλητή μπορεί να έχει απευθείας επιπτώσεις στις αποδόσεις του αθλητή.
Η Αθλητική Διατροφή απευθύνεται κυρίως στους επαγγελματίες που έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις και στόχους αλλά μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο και για ερασιτέχνες αθλούμενους (μαραθωνοδρόμους, δρομεις κ.ο.κ.) που απλά θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στα πλαίσια της ενασχολησής τους με το άθλημα επιλογής τους.

Three months from now
you will thank yourself

Συμβουλές, συνταγές & άρθρα

Γλυκαντικές ουσίες & η διατροφική αξία της μελάσας

  Η γλυκιά γεύση έχει υιοθετηθεί από τη φύση ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε τις τροφές που είναι πιο «θρεπτικές» και πλούσιες σε ενέργεια και κατ΄ επέκταση βοηθούν στην επιβίωσή[…]

Read more

Οι καλύτερες τροφές για λιγότερο στρες

  Το «στρες» είναι μία λέξη που σίγουρα θα έχεις ακούσει, ενώ συχνά χρησιμοποιείται για να περιγράψει το άγχος που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Τι είναι όμως, τελικά, το στρες;[…]

Read more

Τα 10 κορυφαία Food Trends του 2021

Η νέα χρονιά επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στον χώρο της διατροφής και της βιομηχανίας τροφίμων & ποτών. Και αυτό, γιατί πρόκειται για ένα έτος που τα δεδομένα της καθημερινότητας έχουν αλλάξει[…]

Read more

Online coaching form

With the Internet spreading linke wildfire and reaching every part of our daily life, more and more traffic is directed to websites in search for information.