Μοναδική Συνεργασία του Νutricenter by Valia Grigoriou με το Salad Up. - Valia Grigoriou
210 72 10 000

Μοναδική Συνεργασία του Νutricenter by Valia Grigoriou με το Salad Up.

Μοναδική Συνεργασία του Νutricenter by Valia Grigoriou με το Salad Up.

Οι αυξημένες απαιτήσεις και οι γρήγοροι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής, συχνά μας εμποδίζουν να ακολουθήσουμε μια υγιεινή και πλήρως ισορροπημένη διατροφή. Τα τρόφιμα που συνήθως παραλείπουμε από την καθημερινότητά μας, λόγω έλλειψης χρόνου, είναι τα λαχανικά. Οι σαλάτες όμως, μπορούν να εφοδιάσουν τον οργανισμό μας με πολύτιμες βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες και δεν πρέπει να λείπουν από το καθημερινό μας μενού.

Ευτυχώς, τα salad bars είναι τα νέα μαγαζιά της πόλης που μας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε υγιεινές, θρεπτικές, και χορταστικές σαλάτες, που μπορούν να αποτελέσουν τόσο συνοδευτικό όσο και κυρίως πιάτο. Έτσι, μπορούμε να επωφεληθούμε από όλα τα οφέλη τους γλυτώνοντας ταυτόχρονα τον κόπο της προετοιμασίας τους.

Το Salad Up, το καλύτερο salad bar της πόλης, ξεκίνησε από τη Γλυφάδα, αλλά πλέον βρίσκεται και στο κέντρο της Αθήνας και το Μαρούσι. Το μενού του περιλαμβάνει πολύ μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπες σαλάτες, σούπες, wraps, πρωινά, χυμούς και αντιοξειδωτικά smoothies.

Το Salad Up, βρίσκεται σε μια μοναδική συνεργασία με το Nutricenter και την Κλινική Διαιτολόγο Γρηγορίου Βασιλική. Το Nutricenter έχει επιμεληθεί και τον σχεδιασμό του Healthy Menu by Nutricenter, το οποίο περιλαμβάνει θρεπτικές και λαχταριστές επιλογές που καλύπτουν απόλυτα τα γούστα όσων θέλουν να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους με υγιεινές λύσεις.

https://www.saladup.gr/el/