Κάντε μια αρχή, ξεχάστε το παρελθόν… - Valia Grigoriou
210 72 10 000

Κάντε μια αρχή, ξεχάστε το παρελθόν…

Κάντε μια αρχή, ξεχάστε το παρελθόν…

Βάλτε τις σωστές βάσεις για μια καινούρια αρχή. Διαβάστε τα 5 βήματα για να τι καταφέρετε.

Γράψτε τι έχετε κάνει λάθος στις προηγούμενες προσπάθειες

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε προσπαθήσει να χάσουμε βάρος κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Στις αποτυχημένες απόπειρες συνήθως φταίει κάτι, εμείς, τα κίνητρα μας, η δίαιτα που εφαρμόσαμε, η μειωμένη αντίσταση μας στα γλυκά, οι κακές παρέες. Γράφοντας το, συνειδητοποιούμε καλύτερα τι είναι αυτό που φταίει και το θυμίζουμε τακτικά στον εαυτό μας σε όλη τη διάρκεια της νέας μας προσπάθειας, ώστε να μην το επαναλάβουμε.

Επιλέξτε το σωστό πρόγραμμα

Απευθυνθείτε σε ένα ειδικό. Αποφύγετε λάθη του παρελθόντος, όπου ανατρέχατε σε δίαιτες διαφόρων περιοδικών. Ακολουθείτε τις συμβουλές του ειδικού και εσείς από τη μεριά σας οργανωθείτε σύμφωνα με αυτά που θα σας υποδείξει και οι πιθανότητες να αδυνατίσετε είναι πολλές.

Προσπαθήστε να προβλέπετε τα εμπόδια

Η ζωή η ίδια είναι γεμάτη εμπόδια, για αυτό και δεν είναι μονότονη. Έτσι και αυτός ο αγώνας θα αξίζει αν καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια. Αυτά τα εμπόδια λοιπόν προσπαθήστε να τα προβλέψετε ώστε να έχετε έτοιμες και οργανωμένες λύσεις για να τα ξεπεράσετε. Λόγου χάρη, σε κέρασμα γλυκού σε μια γιορτή καλό θα είναι να έχετε ήδη μία απάντηση-δικαιολογία έτοιμη ώστε να αποφύγετε να αιφνιδιαστείτε και ως αποτέλεσμα να πέσετε στο πειρασμό και να φάτε το γλύκισμα.

Να βλέπετε που θέλετε να φτάσετε

Στη σημερινή εποχή οι πειρασμοί είναι πολλοί καθημερινά. Στο βάθος του οργανωμένου σας σχεδίου θα πρέπει να υπάρχει πάντα ο στόχος. Αυτόν θα πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας και θα σας βοηθήσει να μη ξεφύγετε από το πλάνο σας.

Ξεχάστε το παρελθόν

Αυτή σας η προσπάθεια είναι διαφορετική από τις άλλες. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις όπως δεν μπορώ να τα καταφέρω, έχω κάνει χιλιάδες δίαιτες στο παρελθόν και πάλι στα ίδια είμαι. Αυτή τη φορά θα τα καταφέρω με οργάνωση, θα υπερνικήσω τα εμπόδια και θα βγω νικητής.